Darting

You ain’t seen Darting yet …

En toch kent iedereen het spelletje.

Wat is er dan zo speciaal?

Iedereen, jong en oud, kan deelnemen aan het spel!

Speel in team of alleen en gebruik de juiste tactiek om het spel te winnen.

MINIGAMES

Het SMARTS Interactive-systeem beschikt over een verzameling zorgvuldig vervaardigde spellen die vreugde en tevredenheid oproepen met een sprenkeling van gevaar om een onvergetelijke gastervaring te bieden. We hebben onze uitgebreide ervaring in game-ontwerp gebruikt om toegankelijke formaten te creëren die geschikt zijn voor alle normen van spelers.

Blockbuster

Scoor gelijk waar op het bord om blokken te vernietigen. Finish exact op nul of je bent “bust”. De eerste speler die exact op nul eindigt is de winnaar

Robin Hood

Werp je pijlen zo dicht mogelijk bij de roos, hoe dichter hoe meer punten. De winnaar is diegene die na 6 ronden de meeste punten heeft.

Shanghai

Werp je pijlen in de aangeduide zone. De meeste punten scoor je met het exacte nummer, minder punten met de aansluitende nummers. De winnaar is diegene die na 8 ronden de meeste punten heeft.

Halve it

Werp in de gouden secties om punten te scoren. Als geen enkele van je 3 pijlen in een gouden sectie beland wordt je score gehalveerd. De winnaar is de speler die de hoogste score behaalt na 9 ronden.

Killer

Scoor de jou toegewezen nummers 3x om een Killer te worden. Tracht daarna de nummers van de andere spelers te gooien om hen te elimineren. De winnaar is de speler die het laatst overblijft.

Showtime

Scoor gelijk op de het bord om punten te scoren. De winnaar is diegene die na 6 ronden de hoogste score heeft.

Classic darts

Voor de dartskenner is dit een autoscoring versie van het klassieke formaat. Kies uit 301, 501 of 701 en configureer het spel naar uw voorkeur met check-ins, check-outs en tips!

Hexa-Gone

Elke speler begint met een raster van 180 zeshoeken. Het doel van het spel is om je grid leeg te maken door zoveel mogelijk punten op het bord te scoren. Wees voorzichtig, in de harde modus moet je op precies nul eindigen of je bent kapot! De winnaar is de speler die zijn grid in de minste bochten vrijmaakt.

MOEILIJKHEIDSINSTELLINGEN

OK, dus we weten dat niet iedereen een liefhebber is als het gaat om darts en voor de meesten zal het gebruik van onze systemen hun eerste keer zijn om te spelen. Daarom hebben we voor elke game drie moeilijkheidsgraden gemaakt die ervoor zorgen dat iedereen de meest plezierige ervaring krijgt en eerder terugkomt voor meer.

GEMAKKELIJK

Ideaal voor degenen die nieuw zijn in darts. Aanbevolen voor spelers die een dart kunnen gooien, maar niet nauwkeurig. Beperkte vaardigheid vereist.

MEDIUM

Enige vaardigheid vereist naarmate er meer nadruk wordt gelegd op het raken van bepaalde delen van het bord of specifieke nummers.

HARD

Onze ‘harde’ instelling wordt aanbevolen voor spelers met enige dartservaring. Spelers moeten specifieke nummers en kleinere delen van het bord raken.

Reserveer nu

Darting geeft het traditionele dartsspel een boost met snelle, spannende multifunctionele games!
Reserveer nu je sessie en ervaar alternatieve, interactieve darting games samen met je vrienden, familie of collega’s.